Varukogen är tom!
Välkommen! Du kan logga in eller skapa ett konto.
Zee Garcia TOP

Om GamesMania:

Information om GamesMania

 

GamesMania har anor i spelbranschen med populära spelbutiker i Värnamo och Ljungby sedan 1996. GamesMania drivs idag av det svenska företaget REALM Entertainment som även bedriver artistverksamhet. Företaget är baserat i Ljungby, Kronobergs Län.

 

Affärsidé

 

GamesMania’s affärsidé är att förena likasinnade, familj som freak, som älskar Brädspel & Sällskapsspel till en komplett mötesplats, både nationellt på nätet och lokalt i Kronobergs län med omnejd.  

Likt butikerna skall vi genomsyras av en personlig prägel och unikhet.

 

GamesMania erbjuder Brädspel, Sällskapsspel, Kortspel och Merchandise till alla!. Vi erbjuder alltid ett stort och selekterat utval med snabba leveranser över hela Sverige, samt strävar alltid efter att tillgodose våra besökare med bästa tänkbara information och service.

Hittar du inte det du var ute efter på hemsidan, eller om du har några frågor om din beställning, så hör av dig! Enklast för oss är kontakt via e-post, och vi strävar självfallet att svara samma dag.

 

Om du har möjlighet kan du själv betala och hämta din beställning på plats, efter överenskommelse, i Ljungby. Hör med oss!

                                     

Ring oss på 070-7962138 eller maila HÄR!

 

Följ oss på;

Twitter (mania_info)

Instagram (gamesmania2)

Facebook (www.facebook.com/gamesmania2)

....för nyheter Up-to-date.

 

Informationen (bilder, texter, etc.) på www.gamesmania.se får ej kopieras eller på annat sätt användas utan tillstånd från oss. Är det någon information du vill använda på ett eller annat sätt är det av stor vikt att du hör av dig till oss innan.

 

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och prisuppgifter/saldouppgifter påverkad av tekniska eller mänskliga fel

 

Back to Top