Varukogen är tom!
Välkommen! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Rubriker

Delve på Kickstarter!
Vad händer när du tar ett spel som Carcassonne och blandar med ett klassiskt dungeon crawl-upplägg? Antagligen ett spel som det kommande Delve. I Delve spelar du en hope äventyrare som anammat ryktet om att Skull Cavern håller på mången mysterier, men framförallt oanade skatter. Genom att leda dina följeslagare genom fängelsehålorna, slåss mot diverse monster, liksom de andra spelarna, försöker du bli den som hittar ut med det mest värdefullaste bytet.    Spelet fungerar först som Carcassonne, där du erhåller en slumpvis grottbricka och placerar ut denna för att ..
Uppföljaren till Robinson Crusoe!
Med spänd förväntan ser vi fram emot uppföljaren till underbara samarbetsspelet "Robinson Crusoe" (som förresten mycket snart får en ”New Edition”). Denna gång agerar vi astronauter, där vi tillsammans etablerar en bas, hittar sätt att få mat och vatten och gemensamt arbetar för att överleva det hårda landskapet på planeten Mars. En snarlik ”Legacy”-kampanj kommer ingå, där allt du gör kommer påverka framtida spelomgångar. "First Martians: Adventures on the Red Planet" landar på hyllorna i januari 2017. Speltid 60-90 min. 1-4 spelare. ..
Ny Blood Bowl!
En ny upplaga av populära "Blood Bowl" är snart här. Inget datum för release är släppt ännu, men hypen börjar sakteligen ta fart. Du kan gå in på deras färska website www.BloodBowl.com, med bla teaser-trailers och länkar till sociala medier. Men där finns också videos för att lära sig grunderna av spelet. ..
Matt Leacock på Kickstarter
Det senaste spelet från Matt Leacock, skaparen av bl.a. Pandemic, Roll Through the Ages och Forbidden Island, ligger just nu på Kickstarter och har fått titeln "Chariot Race". Spelet är ett helvilt racingspel under antikens Grekland. Kämpa till dig unika favörer, öka eller minska hastigheten, byt körfält eller attackera helt enkelt dina motståndare med spjut. Utkämpa två varv på den dammiga arenaovalen och bli den förste att styra din triumfvagn över mållinjen. Spelet är för 2-6 spelare och har en ca tid på 30-45 min. Gå till Kampanjen här! https://www.kickstarter.com/…/matt-leacocks-chariot..
Grimslingers närmar sig release!
Efter ett framgångsrikt Kickstarter under 2014, är Grimslingers en sci-fi/fantasy/vilda västern-kortspel där 2 till 6 spelare antingen möter varandra eller arbetar tillsammans, co-op, i en kampanj för 1-4 spelare. Spelet verkade först bli självpublicerat av skaparen Stephen Gibson, men plockades senare upp av Greenbrier Games som nu förbereder den officiella releasen.   Grimslingers är ett strategisk kortspel med två olika spellägen - kontra eller co-op. I kontra-läget, kommer spelarna gå ”head to head” i lag eller ”alla-mot-alla” i ett brett utbud av magier, föremål och förmågor. ..
2 x 2 nya expansioner till Runebound!
Nya faror är snart på intågande till Terrinoth med, inte en, utan hela två nya expansioner till det härliga Runebound (3:rd edition) under det tredje kvartalet 2016. Fall of the Dark Star och The Mountains Rise fortsätter på temat fastställt av de två tidigare utannonserade expansionerna, Caught in a Web och The Gilded Blade, och följer tanken med att samtidigt släppa ett Scenario-pack och ett andra Äventyrs-pack, båda med nya krafter och nya faror på dina resor. Mycket matnyttigt att vänta på alltså!       ..
Årets Spel - Spiel des Jahres!
  Nominerade spel till prestigefyllda Spiel des Jahres/Årets Spel har presenterats. Följande spel är utsedda;    - CODENAMES - IMHOTEP (Inkommande) - KARUBA (Inkommande)   I årets mer avancerade spel - Kennerspiel des Jahres blev följande spel nominerade;   - ISLE OF SKYE - PANDEMIC: LEGACY - T.I.M.E STORIES       Slutligen i kategori Årets Barnspel/Kinderspiel des Jahres tävlar följande;   - STONE AGE: JUNIOR (Inkommande) - LEO MUSS ZUM FRISEUR ..
Mystic Vale snart här!
Inom kort släpper AEG’s sitt högintressanta nya kortspel Mystic Vale. Mystic Vale är ett kortspel för 2-4 spelare där det gäller att intjäna flest Victory Points genom att rensa landet från en förbannelse. Detta skall åstadkommas genom ett nytt innovativt "kortbyggande" där olika kort skall anpassas till olika delar och placeras i en 3-korts plastficka.   Spelet utlovar kortfattade regler med ett enormt omspelsvärde. Mystic Vale förväntas släppas i augusti 2016. För mer information, besök spelets sidor på AEG: s hemsida HÄR.   Läs regelbok HÄR!   &nbs..
Flick 'em up! Wider Audience Edition!
F2Z Entertainment (Z-Man Games, Pretzel Games, Plaid Hat Games) har meddelat att Pretzel Games’ fingerfärdighets-spel, Flick'em Up!, snart kommer släppas i en ”ny” version till en bredare publik, för att tilltala ett större antal spelare och familjer runt om i världen. Denna nya version av spelet kommer att publiceras på 14 olika språk inklusive Engelska, Tyska, Franska, Holländska, Ungerska, Polska, Italienska, Spanska, Portugisiska, Kinesiska, Finska, Svenska, Danska och Norska .   Denna nya utgåva av spelet kommer att publiceras under Z-Man Games i flerspråkiga lådor och det offi..
Pandemic Iberia!
F2Z har just meddelat att deras nästa spel i Pandemic-serien kommer bli ett fristående ”Collector’s” spel med titeln, Pandemic: Iberia.   I Pandemic: Iberia, som utspelar sig år 1848, sprider sig sjukdomar snabbt under den brännande solen av den iberiska halvön. Ta på dig rollen som sjuksköterska, järnvägsman eller lantlig läkare, bland många andra och arbeta som ett team för att driva tillbaka de nya hoten som malaria, tyfus, kolera och gula febern.   Från Barcelona till Lissabon, färdas du med vagn, båt eller tåg, och hjälper den iberiska befolkningen genom at..
Ny expansion till X-Wing!
Fantasy Flight har meddelat att Rey, Finn och Poe från The Force Awakens inom kort dyker upp till ditt X-Wing spel i form av den nya expansionen Heroes of the Resistance. Star Wars X-Wing säljer fortfarande bra och visar inga tecken på avmattning. Med fler Star Wars filmer på väg kommer Fantasy Flight säkert se till att mjölka denna framgångsrika ko ännu i många år framöver. Och finns det ett bättre sätt att locka nya spelare och intriger än med den gamla följeslagaren Millennium Falcon. Star Wars X-Wing: Heroes of the Resistance kommer dyka upp under tredje kvartalet 2016. Om du spelar ..
Här är spelen för Table Top's säsong 4!
Inspelningen av säsong 4 i det underbart populära Wil Wheaton's Table Top har nyligen kickat igång.   Här är de titlar vi har att förvänta oss!   Lanterns - Fury of Dracula - Mysterium - Code Names  - Fate Core - Dragon Farkle - Flashpoint - Harbour - Eldritch Horror - Star Realms - Monarch - Star Trek – 5 Year Mission - Champions of Midgard - Steam Park - Tiny Epic Galaxies Welcome To The Dungeon - Misspent Youth ..
Snart från Games Workshop - Lost Patrol
I Lost Patrol har din tappra trupp av Space Marine Scouts landat på planeten Moraz III. Ditt uppdrag är att hitta ett kraschat dropship som innehåller viktiga övervakningsfiler. När du har väl hittat målet gäller det att aktivera dropship’et och göra en lyckad flykt ifrån planeten.   Men det är här det blir tufft. Moraz III är ingen vanlig planet - det är en dödlig djungelvärld där även växterna är ute efter dig. Dolda i vegetationen gömmer sig de blodtörstiga Genestealers som bara väntar på att kasta sig över, de dumma nog att komma för nära. För att lyckas med ditt uppdrag måste d..
Don't mess with Cthulhu
På Kickstarter just nu hittar vi Don’t mess with Cthulhu,  som är ett socialt uteslutnings-spel för 4-6 spelare, där två lag antingen försöker rädda världen eller förstöra den. De medverkande kommer likt Ultimate Werewolf och dylika spel, delas ut varsin hemlig roll. Spelet är slut när antingen Cthulhu avslöjas, vilket är en vinst för denne och dess ”Kultister", eller alla Elder Signs avslöjas, vilket slutar med vinst för ”Utredarna”.   Detta är ett snabbt spel och upplevs som bäst när det spelas över flera rundor. Som en bonus för alla deltagare i kampanjen, kommer Indie ..
The Goonies på Kickstarter
Albino Dragon lanserade för en tid sen sitt 15 Kickstarter-projekt, ett äventyrskortspel som utspelar sig i en värld av den klassiska filmen, The Goonies, designad av Ben Pinchback och Matt Riddle. Spelet är ett kooperativt spel för 1 till 4 spelare i åldern 14 och högre och har en speltid på 30 till 45 minuter.   Spelet innehåller stillbilder från filmen (liksom personer och platser) där varje spelare representerar en medlem av Goonies och tillsammans försöker komma över One Eyed Willy’s skatt.   Spelarna måste arbeta tillsammans som ett team och med en uppsjö av actions..
Back to Top