Vi hälsar er välkommen!

Välkomna tillbaka till GamesMania – och extra välkommen till en helt ny webshop!

Ingenting har igentligen varit särskilt annorlunda under de senaste månaderna. Vi har skickat produkter genom våra olika kanaler precis som vi gjort i alla år.

Men. Vi har saknat ett ansikte ut vad gäller vår egen webshop. Denna är nu i denna stund uppe igen!

Vi är samma folk bakom. Samma glöd av att få leverera spel över hela vårt avlånga Sverige, och samma exalterade feeling över alla de sorters brädspel som i dessa dagar bara sköljer över oss.

Sällskapsspelen upplever just nu en makalös revival med tusentals (!) nya speltitlar varje år. En ljus tid för denna underbara hobby. Men med detta otroliga utbud blir det allt svårare att välja, både för er, våra kunder, och för oss. Därför lägger våra inköpare stor tid på att handplocka det gottaste. Så både ni och vi vet, att det är de bästa av titlar vi erbjuder!

Tror ni börjar förstå. Vi älskar spel. Det har vi alltid gjort.

GamesMania har sålt nöjesprodukter i båda fysiska butiker och senare genom www.gamesmania.se sedan 1996. Vi är nu tillbaka med en mer lättnavigerad, enkelt smäcker och snabb webshop. En nätbutik för alla därute som älskar att sitta sig ner med sina bästa vänner, runt ett bord och sällskapa i “de bästa av former”, nämligen genom brädspel, kortspel & sällskapsspel.

Vi har förutom de sedvanliga kategorierna, nu inkluderat ett lätt menyval för att kunna söka spel efter antal personer. Smidigt, då man kanske som oftast spelar med ett visst antal. Eller kanske avnjuter man sina speltillfällen mången gång med sin bättre hälft. Då är det bra med en “Endast för 2 spelare”. Resespel är spel som man lätt tar med sig, liten kartong, hyfsat snabbspelat och som är ypperliga att plocka fram på ett litet balkongbord på semesterresan.

Att söka spel på “Spelmekanik” är en funktion som vi själva velat få in sen tidigare. Att börja med en favoritmekanik, för att sedan filtrera ner med ytterligare fler, gör det lättare att hitta fram till det spel som du med största sannolikhet kommer gilla.

Varje vecka kommer vi erbjuda tre titlar till ett ovanligt bra pris. Vi kallar det “Veckans Deal” och det gäller att vara snabb, då lagret på dessa som oftast är begränsat. Dessa erbjuds under varje veckan med slut kl. 23.59 på söndag kväll, men tar titeln slut, så är den det för återstoden av veckan. Så “först till kvarn” gäller.

Vi kommer jobba vidare med att få en så nöjsam sida för er kunder som vi bara kan, med fler, bättre och utökade funtioner med jämn regelbundenhet.

Om intresse finnes, följer du oss på vår Facebook-sida för ytterligare info kring exempelvis kommande titlar, nyheter, videos, recensioner, spelträffar mm.

Vi fortsätter som inget har hänt (trots att det gjort det) och hoppas att du stannar förbi och tittar in när du kommer i “speltankar”

Vi tror det här blir bra.

Och du är väldigt varmt välkommen tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *